OrganiCare fogkrémek

CC0013_n     CC0012_n

 

Megérkeztek a CaliVita hálózatába az OrganiCare kozmetikum termékcsalád legújabb tagjai, a fogkrémek.
OrganiCare kozmetikumaink biofarmokon termesztett gyógynövények értékes hatóanyagaiból készülnek. A kézi szüretelést követő, gondos odafigyeléssel és ellenőrzéssel járó tradicionális gyártási folyamat során nem használunk semmilyen kémiai segédanyagot, ezért az értékes összetevők hatását teljes mértékben meg tudjuk őrizni, így kapunk rendkívül magas minőségű, tisztaságú és hatékonyságú termékeket. A természetes, allergénektől mentes összetevők gyengéd ápolásának köszönhetően készítményeinket az egész család használhatja, így gyermekek számára is ideális választás bármelyik termék.

Biofogkrémeink fluorid- és nikkelmentesek, nem tartalmaznak mentolt, így azokat homeopátiás kezelésben részesülők is alkalmazhatják. Aloe verás és fehér agyagos változatban kínáljuk őket az egész család napi szájápolására.
Az ORGANICARE ALOE TOOTHPASTE fogkrém (75 ml) aloe verát, mályvát és eukaliptuszt tartalmaz, mely frissítő, gyulladáscsökkentő hatású, és amellett, hogy kíméletesen tisztítja a fogakat, megnyugtatja a gyulladt fogínyt.
Az ORGANICARE WHITE CLAY TOOTHPASTE fogkrém (75 ml) citrom- és zsálya-ízű, fehér agyagos fogkrém, mely fertőtlenítő és fehérítő hatású, így tökéletes megoldást nyújt, ha az alapos tisztítás mellett a fogak szépsége is fontos.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ertical/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385