Vein Care

CC0003_n

Lábaink egészsége

 

Itt a nyár, amikor a hideg téli és szeszélyes időjárású tavaszi napok után végre eldobhatjuk hosszú nadrágjainkat, szoknyát húzhatunk, sőt, ha a legforróbb nyári napokra gondolunk, csak rövidnadrágban szaladgálunk, illetve a strandon süttetjük hasunkat.

Azonban a lábak meztelenné válásával néhány – addig rejtett – probléma is szembe tűnővé válhat, amikre nem csupán esztétikai okokból, de egészségünk érdekében is ajánlatos lenne odafigyelni folyamatos – nem csak a jó idő beköszöntével – történő lábápolással. Ha eddig mégsem fordított kellő figyelmet lábaira, ne aggódjon, most még nem késő javítani a helyzeten. Mutassa meg a világnak, hogy az ápolt láb nemcsak azért fontos, hogy nyugodt szívvel viseljük lábainkat megmutató nyári ruháinkat, hanem azért, hogy a kicsattanó egészségünk rajtuk is megmutatkozzon. Ennek az eléréséhez nem csupán külsőleges kezelés szükséges, hanem az is, hogy megfelelő tápanyagokkal belsőleg is elássuk szervezetünket.  Mire is gondolunk?

Az egészséges láb akkor válik esztétikailag megkérdőjelezhetetlenné, ha nem látunk berepedéseket a bőrön. Ismét hangsúlyozni kell a szépség mellett az egészségügyi fontosságát is a bőr megfelelő víztartalmának, rugalmasságának ugyanis bőrünk, mint szervezetünk első védelmi vonala berepedezetté válva védtelenebb különböző kórokozókkal és egyéb külső hatásokkal szemben.

Létezik néhány mindenki által jól ismert egyszerű módszer, ami elősegítheti lábaink kipihentségét, vénáink egészségét. Ezek a hideg/meleg vizes váltófürdő vagy zuhany, masszírozás, lábak felpolcolása, stb. A CaliVita számos olyan terméket kínál, melyek remekül beilleszthetők ezekbe a frissítő programokba. A masszírozást végezhetjük a Hand&Body Lotion alkalmazásával, ami bársonyos hatást kölcsönöz bőrünknek és megszűntetheti száraz bőr problémánkat is. Segít helyreállítani bőrünk bársonyosságát, ami hidratáló hatását és bőröregedést lassító tulajdonságát olívaolaj-kivonat összetevőjének köszönheti, és természetesen, nem hiányozhat belőle az antioxidáns hatásáról is ismert E vitamin sem. Gyors felszívódása és diszkrét illata kellemessé teszi használatát. A kipihent, hidratált láb szépsége tovább fokozható a kifejezetten a narancsbőr megszűntetését célzó C-Rx Krémmel, melyet naponta kétszer a bőrbe masszírozva ajánlunk alkalmazni. Összetevői a masszírozással kombinálva javíthatják a keringést, az anyagcserét, mely elősegíti a salakanyagok eltávolítását, csökkentve ezáltal a narancsbőr tüneteit. A csinos, lenge nyári ruha kötelező kelléke a szép, ám nem feltétlenül kényelmes cipő. A nap végére alig várjuk, hogy megszabaduljunk tőlük lábaink duzzadtsága, valamint a feszülő elnehezülő érzés miatt. A VeinCare fő hatóanyaga a fehérjetermészetű hirudin természetes megoldást nyújthat ezekre a problémákra.

 Hogyan tehetjük még vonzóbbá lábainkat?

Ha érbillentyűik nem működnek elégségesen, a vér összegyűlhet a végtagokban lábdagadást, feszülő érzetet okozva, sőt, súlyosabb esetekben visszértágulat is keletkezhet. Ezeket a tüneteket okozhatja illetve súlyosbíthatja a túlsúly és az elhízás, terhesség illetve az álló (vagy ülő) foglalkozás. A leírt rizikócsoportokba tartozóknak mindenképp ajánlatos különös hangsúlyt fektetni a megelőzésre, aminek nagyon fontos eleme a belsőleges kezelés. A CaliVita termékei közül a Vein ProteX tabletta kifejezetten ezekre a célokra lett kifejlesztve. Fő összetevője a szőlőmag-kivonat, melynek a benne található polifenolok (OPC-k, vagy oligomer proantocianidinek) elősegítik az erek védelmét, védik az erek falát a szabad gyökök káros hatásaival szemben, támogatva ezzel azok egészséges működését.

Az említett, mindenki által egyszerűen alkalmazható módszerek kiegészítve a CaliVita kiváló minőségű termékeivel mindenki számára élvezetéssé teszik a nyári napokat azzal, hogy fesztelenül kivillanthatjuk ápolt, egészséges lábainkat. Azonban ne feledje, a lábak egészsége nemcsak egy évszakra szól, törődjön velük egész évben folyamatosan!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ertical/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385