Samburex – folyékony immunerősítő

A Bodzakirály

Az év eleje nem csupán a téli sportok és a hógolyózás, hanem sajnos sokszor a kellemetlen megfázások ideje is. A CaliVita új folyékony terméke, a SambuRex gondosan válogatott összetevői egytől egyig immunrendszerünk megfelelő működését támogatják. Nemcsak az ősztől tavaszig tartó időszakban ideális számunkra, de a hűvös hónapok elmúltával sem érdemes lemondani róla, hiszen kiváló antioxidáns, immunrendszer-támogató és vitalizáló hatása miatt egész évben hasznos lehet az alkalmazása.

A feketebodzát valószínűleg mindenki ismeri, hiszen egész Európában nagyon elterjedt. Virágzatát számos országban előszeretettel használják fel szörpként, azt viszont kevesen tudják, hogy megfelelő előkészítés mellett termése is fogyasztható, sőt, jótékony hatása is lehet szervezetünkre. A népi gyógyászatban már hosszú idő óta alkalmazzák elsősorban megfázás, köhögés esetén, valamint az emésztés javítására. Az utóbbi időben a tengerentúlon újra hihetetlen népszerűségnek örvend, különösen a téli időszakban és extrém testi-szellemi terhelés, igénybevétel esetén az év bármely szakaszában. Mindez annak köszönhető, hogy számos hasznos anyagot magas koncentrációban tartalmaz, többek között flavonoidokat (kvercetin, rutin), A- és C-vitamint, gyümölcssavakat, valamint különféle glikozidokat, melyek – amellett, hogy többségük erős antioxidáns hatással bír – immunrendszert támogató, öregedést gátló és általános közérzetjavító hatásúak.

A készítmény másik fő összetevője egy olyan gyógynövénykivonat-keverék, melynek két összetevőjét már évszázadok (ha nem évezredek) óta előszeretettel használja a népi gyógyászat. Az echinacea az egyik legismertebb gyógynövény, mely Észak-Amerika füves síkságairól származik. Az indiánok megfázás, sérülések, sőt még kígyómarás esetén is alkalmazták, mind külsőleg, mind belsőleg. Az astragalus ugyanilyen népszerű a kínai orvoslásban, hosszú idők óta az életenergia (chi) egyik fő erősítőjeként, valamint vitalizálóként tekintenek rá.

A készítményt a gyógynövények mellett C-vitaminnal és cinkkel is kiegészítettük, mely kombináció szintén régóta ismert immunerősítő hatásáról.

Miért javasoljuk a SambuRex használatát?

–         Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz.

–         Nem tartalmaz sem hozzáadott cukrot, sem mesterséges édesítőszert, tartósítószert.

–         Nem tartalmaz alkoholt, így széles körben alkalmazható.

–         Hatóanyagai magas dózisban és koncentrált formában vannak jelen, emellett szinergikusan kiegészítik egymást.

A CaliVita termékpalettája tovább bővül egy újabb, csúcsminőségű étrend-kiegészítővel, mely kellemes ízének köszönhetően önmagában vagy akár ételbe-italba keverve is fogyasztható. Így természetes és egyben finom készítményünkkel őrizheti meg immunrendszere egészségét.

SambuRex – 240 ml

Hatóanyag/5 ml:

Feketebodza gyümölcskivonat       5000 mg

Szabadalmazott keverék*                    130 mg

C-vitamin                                                  100 mg

Cink                                                                  5 mg

* Echinacea purpurea kivonat, Organic Echinacea angustifolia kivonat, Organic Astragalus membranaceus kivonat.

FIGYELEM!

  • Felbontás után hűtőben tárolandó!
  • Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott.
  • Szedése legfeljebb 8 héten át történhet.
  • A készítmény nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
  • A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl.
  • Kisgyermekek elől elzárva tartandó.
  • Terhesség és szoptatás alatti alkalmazásról kérdezze meg orvosát!
  • Keresztesvirágzatúakra érzékenyeknek, autoimmun betegségben szenvedőknek és immunszupressziv gyógyszereket szedőknek fogyasztása nem javasolt.

Felhasználás:

1 teáskanál (5 ml) naponta. Ételbe-italba keverve is fogyasztható.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ertical/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385