Mega qProtect – mega dózisú antioxidáns

FL0091_n

Azt mondják, az ember saját sorsának kovácsa. Ahhoz, hogy boldog legyen, a legfontosabb az egészség megőrzése, amihez az egyén döntő mértékben hozzájárulhat. A legtöbb, amit egészségünk védelmében mindannyian tehetünk: a megelőzés. A betegségekkel küzdő szervezet megfelelő működését ugyanis gyakran csak komoly erőfeszítések árán sikerül helyreállítani.

Önök is úgy vélik, hogy a megelőzés kifejezéssel az utóbbi időben egyre gyakrabban találkoznak? Ezen nem is nagyon csodálkozhatunk! Az egészségügyi statisztikák szerint világszerte egyre nő a különböző gyógyszerek fogyasztása, ám ennek ellenére növekszik azoknak a száma, akik a civilizációs betegségek valamelyikében haltak meg aktív életkorukban. Úgy tűnik, a legmegfelelőbb megoldás, a betegséget előidéző kockázati tényezők megszüntetése, még mielőtt az egészséges szervezetben kifejtenék romboló tevékenységüket.

Ön milyen tartalommal tölti meg a megelőzés fogalmát? Csupán elméleti szinten igyekszik vele foglalkozni?  Esetleg már kevesebb zsíros ételt és több zöldségfélét fogyaszt? Bravó! Ám ez még nem elégséges!

A szabad gyökök

A modern életvitel és életritmus, az ivóvíz és a levegő szennyezettsége, a talajból hiányzó elemek, és egy sor további tényező a környezetünkben és szervezetünkben is fokozza az agresszív szabad gyökök keletkezését. Ezek megtámadják az egészséges sejteket, behatolnak azok belsejébe, ahol a DNS molekulák sérülését okozzák, melyek a genetikai információ hordozói. A leghatékonyabb megoldás egy védelmi rendszer felépítése, amely nemcsak megakadályozza a bejutásukat, hanem azonnal meg is semmisíti őket. A különböző „harcosok“ akkor láthatják el legjobban ezt a feladatot, ha egymást kölcsönösen kiegészítik és segítik – tehát hatásuk szinergikus.

A Mega qProtect -ot főleg idősebbek, valamint azok figyelmébe ajánlom, akik huzamosabb ideig vannak stresszhelyzetnek kitéve, esetleg különböző betegségek hatására legyengült a szervezetük. A CoQ10, a L-cystein, a L-glutation és a liponsav, a C- és E-vitaminokkal együtt védelmet nyújtanak a szabad gyökök káros hatása ellen, valamint segítenek a cukrok energiává való átalakításában. Erős antioxidáns hatást fejtenek ki a zöldtea-kivonatban található polifenolok és az áfonyából származó bioflavonoidok. Ezenkívül, a Mega Protect 4Life segít abban is, hogy a szervezet hozzájusson  a szükséges esszenciális nyomelemekhez, energiát juttat a sejtekbe és javítja a szervezet ellenálló-képességét. Általános napi adagja 2 x 1-2 tbl.

Remélem, hogy ha rendszeresen fogyasztják a készítményt, akkor megmosolyogják a „tavaszi fáradtságot”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ertical/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385