Low Deuterium Oxy Crystal – alacsony deutérium tartalmú víz

CV0164_n

Az élet vize

 

A folyékony stabilizált oxigén a CaliVita sikertörténete volt. Most egy még különlegesebb termékkel lép a piacra, amely a világon sehol másutt nem kapható. Az alacsony deutérium tartalmú vízből készített, mágnesesen strukturált folyadék még több stabilizált, molekulárisan kötött oxigént ad fogyasztójának.

A deutérium, a hidrogén izotópja. Utóbbihoz hasonlóan egy protonból és elektronból, attól eltérően viszont még egy neutronból áll. Az egész világon előfordul,  a gleccser táplálta patakokban természetes formában alacsonyabb (130-140ppm/liter), a felszíni, síksági vizekben magasabb (150-160ppm /liter) koncentrációban.

Az élő szervezetben létezik egy ún. Hidrogén – Deutérium rendszer, mely arányukat aktívan szabályozza. Mivel az ember testének mintegy 60-70%-a víz, és a vízmolekulák egy része a hidrogén- és az oxigénatomok mellett deutériumot (D) is tartalmaz, s ezen kívül egyéb szerves vegyületek is tartalmaznak deutériumot, így szervezetünk deutérium koncentrációja kb. 12-14 mmol/l. Ez jelentős mennyiség ahhoz képest, hogy az emberi vérben a kalcium kb. 2 mmol/l, a magnézium 1 mmol/l, a kálium 4 mmol/l koncentrációban van jelen.

A magasabb rendű élőlényekben az évmilliók során kialakult egy szabályozási rendszer, mely érzékeny a D/H-arány sejtekben bekövetkező változására. A D/H-arány akkor emelkedhet a sejtekben, ha nem előfordulási arányuknak megfelelően lépnek ki a sejtből. A bekövetkező D/H-arányváltozást a sejtekben „érzékelik” bizonyos enzimek, mert az arány eltolódása révén a deutérium nagyobb valószínűséggel kapcsolódhat a fehérjék egy adott pontjához, ezáltal megváltoztatva annak alakját, reakcióbeli viselkedését. A víz deutérium tartalmának megváltozása (25, 150, 300 ppm) a sejtciklus fázisait (G1, S, G2) befolyásolja. A magas és az alacsony deutérium tartalmú víz egyaránt fékezi a ráksejtek szaporodását.

Minél alacsonyabb a víz deutérium tartalma, annál lassabb a sejtosztódás folyamata – azaz annál lassabb a szervezet „öregedése”, ugyanakkor csökken a valószínűsége a hibás sejtosztódásnak is. Az alacsony deutérium tartalmú stabilizált oxigénnel energetizált víz méregteleníti a szervezetet, nincs toxikus hatása.

Sejtjeink erőművei a mitokondriumok. A mitokondriumok membránjában a hidrogén koncentrációjától függ az energiatároló molekula (ATP) termelése. Ha nő a hidrogén koncentrációja, akkor a mitokondrium több energiát szolgáltat.  A japán tudós, Prof. Shoi Yamashita 1964-ban felfedezte, hogy az “élő víz” mely a növényekben található, biológiai és fizikai szempontból jelentősen különbözik az általánosan felhasznált ivó- és forrásvizektől, és nagyon hasonlít testünk saját sejtvízének összetételére.

Prof. Dr. Szent-Györgyi Albert arra a megállapításra jutott, hogy strukturális, energetikai, illetve hullámtermészetű jelenségek vizsgálata visz közelebb az ÉLET lényegének megismeréséhez. Ő mutatta ki, hogy amíg az egészséges sejtfolyadék dielektromos állandójának értéke 80, addig a daganatos sejté 5-re zuhan, mivel a folyadék teljesen rendezetlenné válik!

A strukturált víz legegyedülállóbb tulajdonsága molekuláinak alakzata és szervezettsége. Mágnesességük miatt ezek a csoportok jól szervezettek, és rendezetten mozognak az egész testben. A strukturált víznek nagyobb a sűrűsége, mint a többi víznek. Ez megnöveli a molekulák stabilitását, és segít a sejteket magukat is stabilan tartani.

A mágnesesen strukturált víz növeli az intracelluláris (sejten belüli) hidratáltságot, pótolja a kiürült létfontosságú ásványianyag-tartalékokat, stabilizálja és védi a sejteket, segít fenntartani a normális véráramlást és pH-t, kiüríti a salakanyagokat, és megakadályozza felhalmozódásukat a sejtekben. Meggátolja a szabadgyökök (nagy energiával rendelkező részecskék, amelyek károsítják a sejteket) képződését.

A hagyományos vízben a 10-18 vízmolekula alkot egy klasztert (csoportot), ami túl nagy, hogy egy sejt közvetlenül felszívhassa. A mágnesesen strukturált vízben csupán 6 vízmolekula alkot egy klasztert. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül a sejtekbe bejusson. A víz hidratáló képessége ezáltal hatszorosára nő.

Mivel a víz klasztermérete sokkal kisebb, így könnyebben jut be a testszövetekbe, és onnan hatékonyan mossa ki a mérgező savas lerakódásokat, nagyobb hatásfokkal, mint a hagyományos víz.

A mágneses negatívan töltötté víz oxigénnel telített lesz Ez a víz képes elpusztítani a kórokozókat és erősíti az immunrendszert. Sok hidroxil-ion képződik, amely más lúgos részecskék képződését idézi elő, így nő a víz pH-ja. A víz hőmérséklete, felületi feszültsége, viszkozitása, elektromos vezetőképessége változik, és mágnese energiája megnő. Ez a nagy energia elegendő a ráksejtek elpusztításához (Bartefoot and Reichi). A vízhez adott lúgos ásványok megakadályozzák a toxikus savasság kialakulását, és növelik a pH-t.

A mágnesesen strukturált víz növeli a vérkeringést és az oxigént szintet, így  segítve a táplálék szállítást. A pH-egyensúlyt helyreállítja, felgyorsítja a kalcium-ion beáramlását a szövetekbe, és elősegíti az idegrendszer és a csont gyógyulási folyamatait. Bizonyos hormonok termelődését is elősegíti, és növeli az enzimek aktivitását. Mivel a mágnesesen kezelt víz oxigénnel telítetté válik,  így képes a kórokozók elpusztítására, serkenti, erősíti az immunrendszert.

A mágnesességnek nagy szerepe van a DNS molekula szerkezetének alakításában. A mágneses tér közvetlenül stimulálja a DNS átírását mRNS-re, kinyitva a dupla spirált, és serkenti a DNS megduplázódását is. A DNS a mágneses térre való érzékenységének oka, a DNS sav és elektromosan töltött molekula: egyik ponton pozitív a másik részen negatív és így dipólust képez, vagyis a DNS elektromosan töltött, szerves makromolekula. A feltekeredett DNS, azaz a kromoszóma dipólusos mágneses rúdként működik, és álladó (121 mHz) frekvenciával rezeg. Mágneses erőtér hatásra a DNS torzul, és megindul az osztódás.

A stabilizált oxigén élettani hatása, hogy segíti a sejtek oxigénellátását, javítja az anyagcserét. Méregtelenítő és tisztító hatásán kívül hozzájárul az anaerob baktériumok elpusztításához (Salmonella, Coli baktérium, stb.). Energiával tölti fel a testet (oxigén jelenlétében aerob körülmények között 20-szor több ATP képződik, mint oxigén hiányában, azaz anaerob körülmények között), elősegíti a vitaminok, ásványanyagok, gyógynövények, stb. felszívódását és hasznosulását, javítja  a vérkeringést, enyhíti a légzési nehézségekből adódó tüneteket, jelentősen növeli a vér és a sejtek oxigén ellátását, ezáltal növeli a szervezet teljesítő képességét, növeli a sportteljesítményt. Pozitívan befolyásolja a szellemi tevékenységet, kellemes közérzetet biztosít, fokozza a koncentrációs képességet.

Az oldat lúgosító hatásának következtében a víz több OH–t tartalmaz, mint H+-t, több oxigénatom van benne, mint a semleges vízben; ezért van az, hogy a lúgos vizet oxigénben gazdag víznek hívjuk, a savas vizet pedig oxigénhiányos víznek. Az egészséges sejt szén-dioxiddá égeti el a cukrot, míg a rákos sejt tejsavvá erjeszti, amivel növeli a testre ható savterhelést, és így megteremti magának azt a túlsavasodott közeget, amelyre szüksége van. A rákos sejt tehát olyan sejt, amely optimálisan alkalmazkodott a test túl savasodásához, így elvileg halhatatlan.

A ráksejtek – a legtöbb baktériumhoz hasonlóan – oxigénszegény környezetben szeretnek élni. Az oxigén mennyiségének növekedése megakadályozza a rákos sejtek burjánzását, és végső soron – akárcsak a lúgos környezet – el is pusztítja őket. Daganat nem jöhet létre olyan környezetben, ahol a sav-lúg egyensúly fennáll, és bőségesen van oxigén.

A lúgos vízben kis mennyiségben egy oxigén és egy hidrogén atom marad hidroxil gyökben(OH-). Az oxigénnek, mivel csak egy hidrogént köt meg, marad egy szabad töltése (-). Ez teszi alkalmassá, hogy a szervezetben lévő szabadgyököket (töltéshiányos molekulákat) megkösse, és azok kémiai reakcióképességét lelassítsa, azaz neutralizálja.

Az ionizált, lúgos víz felszívódása egy percen belül megkezdődik. A negatív ion terápia, mely a szervezetet mellékhatások nélkül tölti fel energiával, és minimum 30%-kal effektívebben tisztítja az érpályát. Ez a tisztítás az egész szervezetre kihat. A lúgos víz tisztítja az egész szervezetet – méregtelenít, lúgosít.

A Low Deuterium Oxy Crystal különleges aktív oxigén koncentrátum só oldatban. A kémiai összetevők az Low Deuterium Oxy Crystal –ban: alacsony deutérium tartalmú, mágnesesen struktúrált víz, nátrium-klorid (tengeri sóból), biológiailag hasznosítható stabilizált oxigén valamint létfontosságú nyomelemek. Mivel nem tartalmaz oxyklorint vagy oxi-halogén vegyületet (ez adta a régi oldat klórízét), nem veszélyes közvetlen a bőrre és a nyálkahártyákra sem, bár inkább hígított oldata javasolt külső használatra is.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS A LOW EUTERIUM OXY CRYSTAL CSEPEKHEZ

 AZ 50 ml-es kiszerelésű Low Deuteium Oxy Crystal használatával kapcsolatban szeretnék segíteni az alábbi javallatokkal, dózis-táblázattal.

1.      Praktikus tanács – főként időseknél – a maximális dózist fokozatosan emelkedve érje el! Az első héten javaslom a napi 10 csepp fogyasztását, a második héten napi 2×10 cseppet tegyen a 2-3 dl-es poharába, a harmadik héttől fogyaszthatja a 10 csepp stabilizált oxigént tartalmazó vizet naponta háromszor.
2.      Ha semmilyen „mellékhatás“ (álmatlanság, fejfájás, hasmenés) nem jelentkezik, akár naponta is emelheti az adagot a 3×20-30 cseppig (sportolók, szív-, tüdő, máj-, daganatos betegek.)
3.      A legjobb hatás eléréséhez fél órával evés előtt vagy két órával étkezés után kell meginni az oldatot.
4.      A teljes pohár víz átmágneseződése érdekében 20 másodperces várakozás után igya meg az oldatot!
5.      Lehetőleg hideg folyadékba tegye! Javaslom továbbra is a tiszta vizet, esetleg a szénsavmentes ásványvizet. Túl savas üdítőkbe, citromos teába nem jó, mert hamar elszökik belőle az oxigén.
 1. Nehezen táplálható személynél nyugodtan tegye az LDOC cseppeket az ételbe, akár a meleg levesbe, teába is.
 2. Lehet az egész napi adagot 1,5-2 liternyi vízhez is keverni, ilyenkor kortyolgasson belőle félóránként!
 3. Soha ne tartsa az oldatot mágneses készülék, pl. mobiltelefon mellett!
 4. Fontos, hogy a szert ne használja töményen szem-, orr- és fülcseppnek, és ne cseppentsen ebből nyílt sebekre, fekélyekre sem! Ilyen esetekben 10 ml vízhez 1-5 cseppet tegyen csak!
9.      A fenntartó adag lehet állapottól függően napi 10-20 csepp.

Alkalmazási terület:

 

Víztisztításhoz:                               20 csepp gallononként (5 csepp/liter)

Víz tárolására:                                 10 csepp gallononként (3 csepp/liter)

Anginas rohamok,

Asztma és emfizéma,

Hörgőgyulladás,

Orrmelléküreg gyulladás,

Alzheimer-kór,

Keringési zavarok,                            3×20 csepp naponta 1-1 pohár tiszta vízben.

Candida albicans fertőzés,

Fejfájás,

Csökkent energia ,

Fertőző betegségek esetén.

Egészség megőrzéséhez:   3×10 csepp naponta 1-1 pohár tiszta vízben.

Az energia fokozására:                    3×20 csepp naponta 1-1 pohár tiszta vízben.

 

Atlétáknak edzéshez:                        20-30 csepp naponta háromszor.

Zöldség és gyümölcs tartósítás:     60 csepp gallononként (13 csepp/liter), és ezt rápermetezve.

Fogszuvasodás, ínybetegség:           2-3 csepp a fogkefére.

Száj- és toroköblítésnek:                  10 csepp 1 pohár vízben, és gargalizálni vele.

Tegyen 10-20 csepp Stabilizált Oxigént a vízbe, dzsúszba vagy levesbe 1-4-szer naponta. Ez a mennyiség segíti az egészséges emésztést és kiválasztást, fokozza a vitalitást.

 

Egyéb felhasználási módok:

 1. Lábáztatásra gombásodás ellen.
 2. Pár csepp a szájzuhanyba.
 3. Bőr és haj öblítésre (természetes „kócfeloldó”, a haj könnyebben fésülhető).
 4. A hajnövekedés serkentésére a fejbőrbe masszírozással.
 5. Az arc leöblítésére szappanos vagy olajos tisztítás után. Összehúzza a pórusokat és fokozza a hidratáló hatást.
 6. Égési, vágási, karcolási sebre hámosítónak: 20 csepp/dl
 7. Minden fajta bőrkiütésre.
 8. Bőrkeményedést megszüntető olajokba.
 9. Láb és arc öblítésére,  duzzanat és gyulladás csökkentésére.
 10. Körömmosásra, a hámréteg és a köröm szálkák masszírozására.
 11. Kellemetlen leheletre száj- és ínyöblítéssel.
 12. Torokfájásra; gargalizálva és egy keveset lenyelve alkalmanként. Keverhető Echinaceával.
 13. Javítja a szív és érrendszeri működést.
 14. Javítja a keringést .
 15. Allergia esetén: a szem és az orrjáratok öblítésére 1-5 csepp 10 ml tiszta vízben.
 16. Segíti a légzést.
 17. Fogorvosi kezelés után száj öblögetésével a kellemetlen ízt semlegesíti.
 18. Ételekben tartósítószerként használható.
 19. Mivel növeli a felszívódást, kevesebb táplálékkiegészítő fogyasztása is elég.
 20. Intenzívebbé teszi az ízeket és tartósítja a saláta öntetet.
 21. A dzsúszokhoz és üdítőkhöz öntve a szavatossági idő megnövelhető.
 22. Akváriumokban, kerti tavakban megelőzi az algásodást.
 23. Szökőkutakba 10-15 csepp/liter a megelőzi az algásodást.
 24. Forró fürdőben kiváló regeneráló szer.
 25. A levegő tisztítására a levegőbe a következő keveréket kell permetezni: 20-25 csepp stabilizált oxigén  300 ml vízben.
 26. A sütőben lerakódott zsírok eltávolításában is hatékony.
 27. A naptejhez hozzáadva fokozottabb védelmet biztosít.
 28. A sminkbe cseppentve  elkerülhető a bakteriális fertőzést.
 29. Arckrémbe keverve nő a krém hidratáló hatása.
 30. Bármilyen felület fertőtlenítésére alkalmas ( asztalok, felszerelések,stb.).

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ertical/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385