Liquid C + Bioflavonoids

A  megfelelő C-vitamin bevitel kiemelten fontos, hiszen amellett, hogy antioxidáns hatásánál fogva támogatja az immunrendszer megfelelő működését és ellenállóbbá teheti a szervezetet a baktériumokkal és a vírusokkal szemben.

Az egyik legkedveltebb folyékony étrend-kiegészítőnk, a megújult Liquid C+Bioflavonoids with Rose Hips segíthet megőrizni az egészségét náthás, influenzás, vagy stresszesebb időszakban is.

A technológiai fejlődésnek köszönhetően termékünk nem tartalmaz tartósítószert, állományjavítót, ízfokozót, de még csak cukrot vagy édesítőszert sem! Finom, gyerekek által is kedvelt ízét természetes anyagoknak – a csipkebogyónak, a barbadosi cseresznyének (acerola), a bio agave nektárnak és a természetes citruskivonatnak – köszönheti, így azok is bátran fogyaszthatják, akik kerülik a mesterséges adalékanyagokat

A Liquid C+Bioflavonoids with Rose Hips nem csak ízében újult meg, de olyan korszerű és hasznos összetevőkkel egészítettük ki az acerola mellett, mint a bioflavonoidok közé tartozó rutin és heszperidin, melyek hozzájárulnak a C-vitamin megfelelő felszívódásához és hatásának kifejtéséhez. A rutin emellett az erek egészségének fenntartásában lehet segítségünkre, míg a heszperidin hatékony antioxidáns. Az acerola egyre nagyobb népszerűségét elképesztően magas, a narancsénál 25-ször nagyobb C-vitamin-tartalmának köszönheti. A csipkebogyóból készített teát már nagyszüleink is rendszeresen fogyasztották a hideg hónapokban magas C-vitamin-tartalma miatt.

Kóstolja meg Ön is a megújult Liquid C+-t, amelya család minden tagjának segítséget nyújthat: a gyerekeknek és a nagyszülőknek, akik fogékonyabbak lehetnek a fertőzésekre, a diákoknak, akiknek a vizsgaidőszak plusz terhet jelent, és a felnőtteknek is, akiknek az ünnepek idején a megnövekedett munkamennyiség mellett otthon is helyt kell állniuk.

FIGYELEM!

  • Felbontás után hűtőben tárolandó!
  • A termék adagolása során használja a mellékelt mérőkupakot!
  • A termék édesítésére és ízesítésére bio agávé (Agave americana) nektárt és citrusolajat használtunk fel.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ertical/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385