Beauty Formula – szépségvitamin

CV0168_n

Az egészséges bőr, haj, köröm titka

A szilícium völgy egyik titka

A készítmény egyik fő összetevője a szilícium, mely két formában is jelen van a formulában. Egyrészt önállóan, valamint a mezei zsurló egyik hatóanyagaként, melyet kivonatként használtunk fel. A szilícium a szervezetben a kötő és támasztószövetekben található meg legnagyobb mennyiségben, így például a bőr kollagénrostjainak rugalmasságát segíti elő, valamint a haj és a körmök szerkezetének fenntartásához szükséges, továbbá az ízületek, inak egyik fontos építőeleme is. Mivel különösen jó hatással van a bőr fiatalosságára, rugalmasságára, valamint a hajat és körmöket erőssé, ellenállóvá teszi, népszerű alapanyaga a korszerű szépségformuláknak.

A kéntartalmú aminosavak

A készítményben is felhasznált L-cisztein és L-metionin a haj kb. 95%-át képező fehérje (keratin) építőkövei, ezért a haj egészséges szerkezetének fenntartásához nagymértékben hozzájárulhatnak. Gyenge, töredező haj esetén kiválóan alkalmazhatók, emellett a bőr rugalmasságára és a körmök szerkezetére is jó hatással lehetnek.

A Beauty Formula harmadik fő hatóanyagcsoportja

A vitaminok. Az A-, B2-, B3- és C-vitaminok sok más egyéb jótékony hatásuk mellett a haj, a bőr és a körmök egészséges szerkezetének megőrzéséért is felelnek. A B6-vitamin szerepet játszik a fehérje-anyagcserében, a B12-vitamin pedig (többek között) az energiafolyamatok egyik fontos szereplője.

Gyógynövények ereje

A Beauty Formula a vitaminok mellett különböző gyógynövényeket (mezei zsurló, csalán) és számos ásványi anyagot is tartalmaz. A jód nem csupán a pajzsmirigynek, hanem a hajnak, a bőrnek és a körmöknek is egyaránt fontos mikroelem. A cink az immunrendszer támogatása mellett a bőr egészséges szerkezetének fenntartását is elősegíti, a réz pedig a bőr és a haj normál pigmentációjának fenntartásában játszik szerepet.

A Beauty Formula összetevői segítséget nyújthatnak abban, hogy bőrünk fiatalos és rugalmas, hajunk csillogó és dús, körmeink pedig erősek és ellenállóak legyenek. A hatóanyagok összeállításánál természetesen most is törekedtünk a szerves kötésű formák felhasználására, melyek szervezetben történő felszívódása és hasznosulása a szervetlen formákénál jóval kedvezőbb.