E-protect – elektromos sugárzás mentesítő

e protect2

Manapság igen magas elektromágneses sugárzásnak vagyunk kitéve, elég, ha csak belegondolunk, hogy mindannyiunk legalább egy mobiltelefon tulajdonosa,

a lakás minden szobájában van egy televízió, laptopot használunk, mikrohullámú sütőben melegítjük ételeinket, nem beszélve az egyéb elektronikus berendezésekről.


Sok éves kutatómunka és tapasztalat eredményeként a CaliVita megalkotta a rendkívül sikeres Communiguard termék második generációját az EMF elleni védelemre.

Az E-Protect termécsalád három tagból áll.

Milyen kiszerelésekben juthatsz majd hozzá?
E-Protect  1 és 4 db-os matrica.

  1. E-PROTECT STICKER (csomag tartalom: 1 db E-Protect Sticker)
  2. E-PROTECT STICKER pack (csomag tartalom: 4 db E-Protect Sticker – 1 db INGYEN)
  3. E-PROTECT PERSONAL(csomag tartalom: 1db E-Protect Card, amihez 2db E-Protect Sticker ajándék)
  4. E-PROTECT HOME(csomag tartalom: 1db E-Protect Disc, 1db E-Protect Card, amihez 2db E-Protect Sticker ajándék)

A mai high-tech világban mindannyiunkat ér elektromágneses sugárzás, mely sokféle forrásból érkezhet.

Minden forrás saját elektromágneses mezővel (azaz EMF-fel) rendelkezik, amely egy kifelé irányuló energiahullám, ami a távolsággal egyre gyengül. Ezt a szennyezést nevezik elektroszmognak.

Az E-Protect család három tagból áll, és együttes használatuk esetén katalizátorként funkcionálnak és teljes körűen harmonizálják a veszélyes EMF-hullámokat.

Az E-Protect Sticker-t, ami a Communiguard továbbfejlesztett változata, közvetlenül az elektromos eszközre kell felragasztani.


Az E-Protect Card a „személyi testőr”. Testközelbe kell tartani, a zsebben, a kézitáskában vagy pedig a pénztárcában.  Ezáltal biztosítani tudjuk azon elektromos eszközök által kibocsátott EMF hullámok harmonizálását is, amelyekre még nem ragasztottuk fel a Stickert.
Az E-Protect Disc az eredeti tokjában tartva és az asztalon függőlegesen elhelyezve az irodában, nappaliban vagy hálószobában található készülékek, vezetékek és

egyéb elektromos eszközök által kibocsátott EMF hullámokat harmonizálja. Divatos és elegáns dizájn jellemzi, így bármilyen környezetbe harmonikusan illeszkedik.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ertical/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385