Felkészülés az őszi-téli hónapokra

Az őszi hónapok beköszöntével sok embernek okoz gondot a dolgos hétköznapokba való visszazökkenés. Elkezdődik az iskolaszezon, gyakran a munkahelyi elvárások is megnövekednek, ami azt is jelenti, hogy viszonylag rövid idő alatt jelentős szellemi-fizikai terheléshez kell alkalmazkodni. Egyre kevesebb friss, vitamindús gyümölcs kerül az asztalra, és egyre kevesebb időt töltünk a szabad levegőn is. A megnövekedett szellemi-fizikai igénybevétel mellett az idő hűvösebbre fordulása során fokozott hőleadással is számolnunk kell.

Ezen faktorok mindegyike megnöveli a stresszhormonok szintjét, illetve csökkenti az állóképességet, aminek eredményeképpen október-november tájáig az emberek jó része legalább egy megfázással, vírusfertőzéssel találkozik. Ahhoz, hogy könnyebben vegyük eme akadályokat, időben el kell kezdenünk felkészíteni a szervezetünket, továbbá nem szabad megfeledkeznünk raktáraink feltöltéséről sem, így tél vége felé sem szenvedünk majd vitaminhiányban.

Nyár végére sokak belátják, hogy bizony gyakran nem sikerült ellenállni a sörnek, a fagyinak vagy éppen a gyorséttermek csábításának. Kezdjük tehát az őszt egy méregtelenítő kúrával, mely során egész szervezetünk megtisztulhat! Hagyjuk el az édességet, a kávét, a cukrozott és adalékanyagokat tartalmazó élelmiszereket, italokat! Igyunk naponta minimum 3 liter, lehetőleg lúgos vizet (Aquarion)! Bármelyik kúrát is választjuk, kiváló kiegészítője lehet az Ocean 21, a ZenThonic, a Liver Aid és a Nopalin. Ne feledkezzünk meg a Detox Patch kiváló méregtelenítő tulajdonságáról sem, a BioHarmonex méregtelenítő programjával pedig tovább fokozhatjuk kúránk hatásosságát. Az ilyenkor kiemelkedő jelentőségű lúgosításban a Liquid Chlorophill és a Green Care nyújthat segítséget.

Emlékezzen vissza: tavaly télen sokat volt beteg? Készítse fel immunrendszerét már most!

Amíg lehet, használjuk ki az ősz kínálta lehetőségeket, igyekezzünk sok friss idénygyümölcsöt, gyümölcsleveket fogyasztani. Nem kell kétségbeesni, ha kissé beborul az idő, menjünk ilyenkor is bátran kocogni, sétálni. A hétvégéket töltsük szabad levegőn, például túrázással, melyre az őszi időjárás is kiválóan alkalmas. Járjunk szaunába, infraszaunába, a napi tisztálkodás lezárásaképp pedig alkalmazzunk hideg-melegvizes váltózuhanyt, melyet nem csak immunrendszerünk, de bőrünk is meghálál.

A hűvös, nyirkos időben még azoknak is érzékenyebbek az ízületeik, akiknek általában semmi problémájuk nincs velük. Jó preventív termékünk erre a Joint ProteX forte, amely kiváló hatóanyagokkal (glükózamin, kondroitin, MSM stb.) támogatja az ízületeket.

A CaliVita egy teljes termékcsaláddal rendelkezik, melyet speciálisan az immunrendszer támogatására fejlesztett ki:

ImmunAid – a nyiroksejtek termelődését és aktivitását fokozó macskakarom-kivonattal és cinkkel;

 VirAgo – az echinacea, a macskakarom, az olajfa, a Pau D’Arco és a cink komplex védelmével;

Bee Power – méhpempő-koncentrátummal, mely valósággal új életre kelt.

 

Kiegészítésképpen az alábbi termékek is bátran ajánlhatók:

C-vitamin család: (C 1000 plus, C 300, C Plus, Lion Kids C);

Multivitaminjaink: Pre Steps Daily, vércsoport szerinti vitaminok, New Life, Senior Formula stb.;

Antioxidánsok: Protect 4Life, Smokerade, Q10 család stb.;

Extra védelem: Super Mega 50, C 1000, Mega Protect 4Life;

Ha baj történt (például antibiotikumos kezelések után a bélflóra egészségéért): AC-Zymes, AC-Zymes Plus, Probio Balance

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ertical/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385