Egészség a kiválóság jegyében

“Testünk és környezete között egyik legfontosabb kapocs minden bizonnyal az élelem. Az élelem képében a környezet ténylegesen bekerül testünkbe és átjárja azt. A vitaminok e kapcsolat koordinálásában kétségkívül a legfontosabb tényezők egyikének számítanak. Meg vagyok győződve, hogyha testünket visszahelyeznénk abba a környezetbe, amely számára ez a test kialakult, éppen olyan tökéletesen működnék, mint a többi élőlény teste. A betegség a szervezetünk és a környezetünk közötti diszharmónia kifejeződése.”

(Szent-Györgyi Albert)

Calivita logó2

Az egészség egy dinamikus fogalom, pozitív jellemzők együttese, maga a fejlődés, a szépség, az erő.  Az egészség szerencsés esetben alap,  kevésbé szerencsés helyzetben  megszerezhető majd  tudatos hozzáállással mindannyiunk számára meg is tartható.

A  25 éves magyar gyökerekkel rendelkező CaliVita International Partnerprogramja  azt a célt szolgálja, hogy a  természetes alapanyagok felhasználásával készült kiváló termékek és szolgáltatások által bárki számára elérhető  legyen az egészség.   Az egyéni hiányok,  az egészségtelen táplálkozás és életvitel, a testi-lelki egyensúlytalanság és a negatív életszemlélet számos betegség elindítói.

Az első lépcsőfok tehát, az egészség visszarendezése, a prevenció szükségességének tudatosítása.   Kimagasló szakmai háttér biztosítja a fogyasztóink számára az egyéni útmutatást és segítséget.

A Calivita készítményei  a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelő FDA , GMP  valamint EU-szabályozás követelményei szerint készülnek  folyamatos ellenőrzés mellett.  Hatóanyagai előállítása során a legújabb kutatási eredményeket ötvözik a tradicionális gyógyászatban több száz éven át bizonyított gyógynövényekkel.  A forgalomban lévő termékek OGYÉI  engedéllyel rendelkeznek.  A termékek minőségéért a CaliVita 100 %-os garanciát vállal.

Amennyiben segítségedre lehetünk, egyéni tanácsadás keretében tájékoztatunk az egészségedet támogató lehetőségekről.

Hívj bizalommal!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ertical/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385