Csak egy kártya és garantált előnyök

Ha még most ismerkedsz a termékeinkkel és bizonytalan vagy a vásárlást illetően, tájékozódj a webshopban, majd az előnyöket kihasználva vásárolj vagy írj nekünk és segítünk  az ajánlásban.

Amennyiben  te magad szeretnél meggyőződni a termékeink hatékonyságában, javasoljuk, hogy a Calivita vásárlói kártya által nyújtott  garantált 24 % kedvezményt ne hagyd ki.   Az első vásárlástól kezdve  folyamatos kedvezményt biztosít a Calivita cég  1 éven keresztül hosszabbítás nélkül.

De ez még nem minden. Egy okosan összerakott rendelés esetén  további kedvezmények,  ajándékok kerülhetnek a kosárba.  Kiváncsi vagy a részletekre?

  1. Legyen egy saját Calivita kártyád tagkóddal. Regisztrációhoz kötött tagsági (nagyker.) kártyát igényelhetsz min. 21.000,- Ft vásárlási érték felett a www.calivita.com oldalon keresztül  (szponzor kód: 0367717214 ), de egyszerűbb, ha üzensz a demerakh@gmail.com oldalon vagy hívsz a +36209268-356-os számon és kártya igénylés mellett a rendelésedet segítünk összerakni.

images

  1. Minden termékhez bónuszpont értéket rendel a cég. A rendeléskor összegzi ezen pontokat és különböző BP határoknál – az adott hónapban meghirdetett készítményt – ajándékként hozzácsatolja a rendeléshez.
  2. 25.000,- Ft rendelési összeg felett a kiszállítás ingyenes. A rendelt termékeket GLS futárszolgálat szállítja ki, de átvevő pontokon is átvehető. A fizetés utánvéttel, átutalással vagy bankkártyával rendezhető. Néhány városban (lásd. www.calivita.hu-kapcsolatok) Calivita Üzlet is található, ahol a Calivita tagsági kártya birtokában kedvezményesen  lehet vásárolni.
  3. Amennyiben már rendelkezel tagsági kártyával, következő rendelésedet leadhatod a webshopban, a cég weboldalán a www.calivita.com oldalon vagy ha hívod a +36 20/9268-356-os számot.
  4. Amennyiben külföldön tartózkodsz, bátran vedd igénybe a szolgáltatásunkat. A rendelésedet a www.calivita.com oldalon keresztül az adott tartózkodási hely (ország) kiválasztásával leadhatod vagy hívd a +36 20/9-268-356-os számot segítségért. A fizetés átutalással vagy bankkártyával rendezhető.

Amennyiben elégedett vagy a termékekkel, továbbajánlás esetén plusz kedvezmények birtokosa lehetsz.

Azért vagyunk, hogy tájékoztassunk és segítsünk!

 

Print


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ertical/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385