AC-Zymes plus – pro- és prebiotikum

 

CV0251_xl

Az egyik legfontosabb szempont a jótékony baktériumok száma. Ha a baktériumok elszaporodásához kedvezőek a körülmények, számuk akár 30 percenként megduplázódhat, tehát minél nagyobb a csíraszám, annál hatékonyabb a termék. A jótékony baktériumok szaporodását a prebiotikumok is kedvezően befolyásolják, mivel maguk a baktériumok ebből táplálkoznak. Ha pedig választhatsz, hogy egyféle vagy többféle törzset tartalmazzon a készítmény, javasoljuk az utóbbit. Hiszen a bélflóránkat is többféle baktérium, gomba stb. építi fel, ráadásul ezek egymás hatását felerősíthetik. Egy IBS-es (irritábilis bél szindrómás) betegek körében készült felmérés alapján a tünetegyüttes jól reagál a probiotikumokra, de akik többféle törzset kaptak, azok körében jellemzőbb volt a javulás, ugyanis 80%-uk számolt be a tünetek enyhüléséről.

Az AC-Zymes Plus 6-féle baktériumtörzsből 6 milliárd csíraszámban tartalmaz probiotikus baktériumokat, valamint azok növekedését elősegítő prebiotikumokat.

A probiotikumok hozzájárulnak az emésztőrendszer egészséges működéséhez, a gyomor-bélrendszeri komfortérzethez, a bélflóra egyensúlyának fenntartásához és a normális bélműködéshez. Segítségével hatékonyan támogatjuk immunrendszerünk megfelelő működését is.

– Stresszes életmódot élőknek a bélflóra támogatására.
– A bélflóra helyreállítására azoknak, akik hosszabb ideig tartó antibiotikum, illetve egyéb gyógyszeres kúrát folytatnak.
– Akik rendszeresen fogyasztanak alkoholt, illetve dohányosoknak a bélflóra támogatására.
– A bélflóra egyensúlyának fenntartására.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ertical/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385